МПРЗГРТ
1.Спартак 1919 (Плевен)12111090:334
2.Левски 2007 (Левски)12101173:1531
3.Спартак (Плевен)1270532:2621
4.Чавдар (Троян)1260628:4818
5.Бенковски (Тетевен)1250731:5015
6.Мизия 2005 (Кнежа)1210116:783
7.Гунди (Плевен)1210114:443