МПРЗГРТ
1.Спартак 1919 (Плевен)651054:316
2.Левски 2007 (Левски)651037:716
3.Спартак Плевен (Плевен)640215:1712
4.Чавдар (Троян)630315:229
5.Бенковски (Тетевен)620418:286
6.Гунди (Плевен)61054:263
7.Мизия 2005 (Кнежа)60061:410