Деца: Плевен - Областна група - източна подгрупа
Дата Фаза Противник Рез.
03.10.2016 16:00 1 кръг Д Гунди (Плевен) 2:1
08.10.2016 11:00 2 кръг Д Ситомир (Никопол) 4:4
15.10.2016 11:00 3 кръг Г Ювентус (Малчика) 1:1
05.11.2016 11:00 4 кръг Д Вихър (Славяново) 2:1
29.10.2016 11:00 5 кръг Г Вихър (Гулянци) 3:4
22.04.2017 11:00 6 кръг Г Гунди (Плевен) -:-
29.04.2017 11:00 7 кръг Г Ситомир (Никопол) -:-
06.05.2017 11:00 8 кръг Д Ювентус (Малчика) -:-
13.05.2017 11:00 9 кръг Г Вихър (Славяново) -:-
20.05.2017 11:00 10 кръг Д Вихър (Гулянци) -:-