МПРЗГРТ
1.Кариана (Ерден)302550100:1980
2.Севлиево (Севлиево)30204660:2764
3.Вихър (Славяново)30177668:3258
4.Бдин 1923 (Видин)30165957:3353
5.Първа атомна (Козлодуй)30157845:2952
6.Левски 2007 (Левски)301371042:4046
7.Янтра Габрово (Габрово)301341360:3943
8.Спартак (Плевен)301091139:4639
9.Партизан (Червен бряг)301141534:5037
10.Академик (Свищов)309101145:4637
11.Трявна (Трявна)301061433:4736
12.Павликени (Павликени)301021834:6232
13.Ботев (Луковит)30931837:6430
14.Янтра (Полски Тръмбеш)30751837:6126
15.Янтра 1919 (Габрово)30722126:7123
16.Мизия 2005 (Кнежа)30642024:7522
Бележки
  - Спартак (Плевен) играе домакинските си мачове на ст."Плевен" в Плевен.
  - Янтра 1919 (Габрово) играе домакинските си мачове на ст."Априлов" в Габрово.
  - Янтра Габрово (Габрово) играе домакинските си мачове на ст."Христо Ботев" в Габрово.