МПРЗГРТ
1.Балкан 1929 (Ботевград)20162270:1650
2.ОФК Елин Пелин (Елин Пелин)20131664:3140
3.Ком 98 (Годеч)20111861:4934
4.Спортист 2009 (Своге)20901150:5827
5.Конкордия (София)20721162:5723
6.Ботев 1937 (Ихтиман)20101922:1183
Бележки
 - Отборите играят домакинските си мачове на следните терени:
  - Балкан 1929 (Ботевград) - ст."Христо Ботев", Ботевград;
  - Ботев 1937 (Ихтиман) - ст."Христо Ботев", Ихтиман;
  - Ком 98 (Годеч) - Градски стадион, Годеч;
  - Конкордия (София) - ст."Бонсист", София;
  - ОФК Елин Пелин (Елин Пелин) - ст."Левски, гр.Елин Пелин;
  - Спортист 2009 (Своге) - Градски стадион, Своге.