МПРЗГРТ
1.Христо Ботев (Генерал Инзово)871042:522
2.Елхово (Елхово)742134:314
3.Стралджа (Стралджа)642018:814
4.Тракиец (Кукорево)622218:128
5.Арена (Ямбол)720511:516
6.ФК Ямбол 1915 (Ямбол)70257:252
7.Бенковски (Зимница)701610:361
-.Тунджа 2006 (Тенево)00000:0-
Бележки
  - Тунджа 2006 (Тенево) се отказва непосредствено преди началото на сезона. Мачовете му се анулират.