МПРЗГРТ
1.Дебрен (Дебрен)11100134:730
2.Огняново (Огняново)1180341:1224
3.Плетена (Плетена)1170426:2021
4.Слащен 2007 (Слащен)1170437:1821
5.Граничар (Туховища)1160530:2018
6.Родопа (Рибново)1160522:2318
7.Канина (Гърмен)1140724:2612
8.Единство 2005 (Дъбница)1030717:309
9.Кочан (Кочан)920710:346
10.Спартак 2004 (Долно Дряново)1000106:570
Бележки
  - "Б" ОГ "Места" е разделена на две подгрупи: "Места" - изток и "Места" - запад.
  - Спартак 2004 (Долно Дряново), Граничар (Туховища) и Огняново (Огняново) се включват в "Б" ОГ "Места" - изток.