МПРЗГРТ
1.Родопа Смолян (Смолян)221912111:1258
2.Асеновец 2005 (Асеновград)21154261:1849
3.Левски (Карлово)21152483:1947
4.Шипка старс 2015 (Асеновград)20142464:3444
5.Юнайтед (Пловдив)22113853:5236
6.Пловдив сити (Пловдив)2184945:3628
7.Секирово (кв.Секирово, Раковски)20821037:4526
8.Марица (Милево)20721128:5123
9.Реал (Пловдив)22621435:6920
10.Траките 2007 (Скутаре)20441232:5716
11.Металик 1938 (Сопот)20321511:4411
12.Лион 2017 (Пловдив)21102022:1453
Бележки
  - Асеновец 2005 (Асеновград) играе домакинските си мачове на ст."Шипка" в Асеновград освен ако не е посочено друго.
  - Левски (Карлово) играе домакинските си мачове на ст."Васил Левски" - изкуствен терен в Карлово освен ако не е посочено друго.
  - Лион 2017 (Пловдив) играе домакинските си мачове на ст."Пловдив" в Пловдив освен ако не е посочено друго.
  - Пловдив сити (Пловдив) играе домакинските си мачове в Царацово освен ако не е посочено друго.
  - Реал (Пловдив) играе домакинските си мачове на ст."Тодор Диев" в Пловдив освен ако не е посочено друго.
  - Секирово (кв.Секирово, Раковски) играе домакинските си мачове на ст."Г.С.Раковски" в кв.Генерал Николаево, Раковски освен ако не е посочено друго.
  - Шипка старс 2015 (Асеновград) играе домакинските си мачове на ст."АПК" в Асеновград освен ако не е посочено друго.
  - Юнайтед (Пловдив) играе домакинските си мачове на ст."Пловдив" в Пловдив освен ако не е посочено друго.