МПРЗГРТ
1.Локомотив (Горна Оряховица)262420223:774
2.Етър ВТ (Велико Търново)26212398:2765
3.Спартак (Плевен)261808105:5154
4.Спартак 1919 (Плевен)261727114:5453
5.Янтра (Полски Тръмбеш)26154785:4849
6.Янтра Габрово (Габрово)261421082:6744
7.Белица 2017 (Килифарево)261311273:4940
8.Академик (Свищов)261111449:7534
9.Левски 2007 (Левски)261031366:8933
10.Павликени (Павликени)261021456:8232
11.Трявна (Трявна)26831542:8927
12.Локомотив 1927 (Дряново)26521945:12217
13.Севлиево (Севлиево)26402229:15012
14.Гигант (Белене)2600267:1640