МПРЗГРТ
1.Пещера (Галата)12111042:534
2.Вежен (Тетевен)1263325:1421
3.Балкан (Български извор)1162331:2120
4.Чавдар (Троян)1244420:2216
5.Априлци 2001 (Априлци)1141617:2413
6.Изгрев (Ябланица)1223720:369
7.Спортист Озрен (Голям извор)12021015:482