МПРЗГРТ
1.Спартак (Плевен)981046:625
2.Гигант 1947 (Белене)1070337:3321
3.Спартак II (Плевен)951335:2216
4.Тръстеник (Тръстеник)750250:1815
5.Левски 2007 (Левски)940526:3012
6.Ювентус 95 (Малчика)1011810:614
7.Вихър (Славяново)1001910:441